Initiatievencafé 14 december

Ook in deze tijd is te zien hoe innovatief Haarlemmers zijn en hoeveel goede ideeën er in de stad leven. Daarom vindt gemeente Haarlem het juist nu belangrijk om initiatiefnemers een podium te bieden waarop zij hun ideeën kunnen presenteren. Op 14 december vindt een online Initiatievencafé plaats.

Iedereen is tussen 17.00 en 18.00 uur welkom om mee te luisteren en zich te laten inspireren, vragen te stellen of hulp te bieden aan de pitchers. De (online) vorm waarin we het Initiatievencafé organiseren, hangt af van de dan geldende coronamaatregelen, maar het is in ieder geval live te beluisteren via radio Haarlem105.

Tijdens het online Initiatievencafé pitchen Haarlemmers hun idee. Zij vertellen hoe zij Haarlem een fijnere plek willen maken om te wonen, werken of verblijven en welke hulpvraag ze hiervoor hebben. De aanwezigen kunnen luisteren, inspiratie opdoen en/of initiatiefnemers helpen met hun vraag. Het doel is initiatiefnemers, de gemeente, maatschappelijke organisaties en ondernemers bij elkaar brengen. Zo wil de gemeente betrokken Haarlemmers op weg helpen met de realisatie van nog meer mooie initiatieven in Haarlem.

 Ook komt het VSBfonds langs om te vertellen wat zij doen om initiatiefnemers te helpen met een maatschappelijk idee. 

Aanmelden

Een initiatief pitchen of luisteren naar de pitchers? Iedereen kan zich gratis aanmelden door een e-mail te sturen naar initiatief@haarlem.nl. Aanmelden voor het pitchen kan t/m 1 december. 

Iedereen die een pitch wil doen tijdens het Initiatievencafé mag gratis deelnemen aan de online training Pitchen met Passie door Paul Bierman.

 

18 nov 2020

Tekst Gemeente Haarlem
Foto -