Uitnodiging meedenksessie

Ben jij sociaal ondernemer in Haarlem en wil je graag input op een urgent vraagstuk dat speelt in jouw onderneming of ondernemerschap? Dat kan! Aan de hand van de Action Learning Set methodiek helpen andere ondernemers en een expert trainer jou verder door nieuwe inzichten en perspectieven te belichten en hun kennis, contacten en ervaring met jou te delen.

Heb jij een vraagstuk waar je graag meedenkkracht op wilt en sta je open om ook jouw kennis en ervaring te delen met anderen?  Meld je dan nu aan voor een interactieve live online sessie op:

• Dinsdag 24 november van 10.00 tot 12.00 uur of

• Donderdag 26 november van 15.00 tot 17.00 uur

Aanmelden kan door een mail te sturen naar: Kristel@selab.nl met opgave van jouw naam, onderneming en een korte beschrijving van het vraagstuk waar jij in jouw onderneming of ondernemerschap tegen aanloopt.

Voor vragen kan je contact opnemen met Kristel Logghe: kristel@selab.nl/06 23753471 of Yvonne Haneman: yvonne@stichtingstadsgarage.nl/06 51935941.


Deze sessies worden gefaciliteerd via het digitale leerplatform Study2Go en zijn een samenwerking tussen Stichting Stadsgarage en Social Enterprise Lab.

Dit initiatief is onderdeel van het Programma Impact Ondernemen 2020- 2024 van de gemeente Haarlem en Stichting Stadsgarage. Dit programma ondersteunt Haarlemse bedrijven in hun streven naar het versterken van inclusiviteit, duurzaamheid en leefbaarheid in de stad.

24 nov 2020

Tekst mk
Foto mk