Initiatievenschool

Heb je een goed idee voor de stad en wil je je initiatief graag verder brengen? Via de Initiatievenschool biedt de gemeente trainingen aan die je hierbij kunnen helpen. Denk aan een training crowdfunding, pitchen of social media. Alle trainingen worden gratis of tegen een kleine bijdrage aangeboden. Heb je behoefte aan een bepaalde training of is er een onderwerp waarover je een training zou willen volgen? Laat het ons weten via initiatief@haarlem.nl

 

Trainingen 2023

 

Pitchen met Passie door Paul Bierman

Dinsdag 9 mei staat het eerstvolgende Initiatievencafé weer op het programma. Iedereen is welkom zijn/haar/diens bewonersinitiatief te komen pitchen in het café van de Schuur in Haarlem. Vind je het spannend om voor een groep te praten of wil je leren hoe je een goede pitch geeft? Meld je dan aan voor deze training! Iedereen die een pitch wil doen tijdens het Initiatievencafé mag gratis aan de training deelnemen.

Datum en tijd: dinsdag 25 april van 13.30-17.00 uur
Locatie: Zijlpoort in Haarlem
Trainer: Paul Bierman

Aanmelden kan tot 20 april 2023 bij initiatief@haarlem.nl

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

Tip: Bij de Vrijwilligersacademie van het Vrijwilligerscentrum Haarlem & omgeving vind je nog meer trainingen! Het cursusaanbod is bedoeld voor vrijwilligers, actieve burgers, vrijwilligerscoördinatoren, beroepskrachten, mantelzorgers en burgerinitiatieven die in de gemeenten Haarlem en Bloemendaal werken of actief zijn.

Ook bij de KNHM foundation kun je allerlei (online)workshops en trainingen volgen. Praktisch en concreet aan de slag met zaken als crowdfunding, social media, pitchen of burgerplanvorming. Bekijk hier het programma, stroop je mouwen op, pak je agenda erbij en doe mee!

------------------------------------------------------------------------------