Nieuwe editie Initiatievencafé 14 december

Wil je graag verder komen met je initiatief? Kom in contact met mensen die jou verder kunnen helpen en sluit aan bij het Initiatievencafé

Ook in deze tijd zien we hoe innovatief Haarlemmers zijn en hoeveel goede ideeën er in de stad leven. Daarom organiseren we op maandag 14 december alweer de 10e editie van het (online) Initiatievencafé. Het Initiatievencafe biedt initiatiefnemers een podium om hun initiatieven te presenteren.

Het Initiatievenafé

Tijdens het Initiatievencafé pitchen Haarlemmers hun idee. Zij vertellen hoe zij Haarlem een fijnere plek willen maken om te wonen, werken of verblijven en welke hulpvraag ze hiervoor hebben. De aanwezigen kunnen inspiratie opdoen en/of initiatiefnemers helpen met hun vraag. Initiatiefnemers, de gemeente en maatschappelijke instellingen en ondernemers komen bij elkaar. Met als doel om betrokken Haarlemmers op weg te helpen. Zo worden er nog meer mooie initiatieven in Haarlem gerealiseerd. 

De pitches vinden online plaats. Het publiek kan meeluisteren via de radio. Iedereen kan tijdens de uitzending via digitale kanalen vragen stellen of hulp aanbieden aan de pitchers.

Aanmelden om te pitchen

Een initiatief pitchen? Iedereen kan zicht gratis aanmelden door te mailen naar initiatief@haarlem.nl
Aanmelden kan tot 1 december

Hoe geef je een goede pitch? 

Als je gaat pitchen op het Initiatievencafé mag je van te voren gratis deelnemen aan de online training Pitchen met Passie. Verzorgd door Paul Bierman. Na de training wordt een selectie gemaakt wie live op radio Haarlem105 te horen is op 14 december. Deze training staat gepland op woensdag 2 december van 15.00 tot 18.00 uur.

 

Wat:            Initiatievencafé

Wanneer:    Maandag 14 december 2020

Hoe laat:     17.00 -18.00 uur

Aanmelden: initiatief@haarlem.nl

Meeluisteren: In ieder geval via radio Haarlem105, verdere updates worden bekend gemaakt via onze kanalen 

 

Met vriendelijke groet,

Projectteam Initiatievencafe 

9 nov 2020

Tekst Initiatievencafe
Foto Initiatievencafe