Workshop: 'Het gebruik van LaPosta voor nieuwsbrieven'

Hoe maak je een mooie nieuwsbrief voor jouw wijk of buurt

Workshop voor wijkraden: 'Het gebruik van LaPosta voor nieuwsbrieven'

Wil je voor en met jouw wijk of buurt het contact onderhouden via een digitale nieuwsbrief? LaPosta is een programma waarmee je snel en eenvoudig een nieuwsbrief op kunt maken en versturen. Je kunt ook eenvoudig je relaties beheren en inzien hoeveel ontvangers de nieuwsbrief openen en/of lezen. Tijdens deze workshop zijn twee werknemers van gemeente Haarlem aanwezig om het programma uit te leggen en te helpen hoe je er zelf mee kunt werken. Om te kunnen werken in LaPosta moet je eerste een account aanmaken (een account is gratis tot 2.000 e-mailadressen).

Na een maand is er nog een online overleg om vragen die er zijn over het gebruik van het programma te beantwoorden. Daarnaast heeft La Posta zelf ook een klantenservice. Er zijn twee identieke workshops op dinsdag 12 maart, in de middag en avond, zodat zoveel mogelijk mensen kunnen kennismaken met het programma.  

Belangrijk: maak van te voren een gratis account aan via Laposta - Aanvragen en neem een laptop mee.

Datum: dinsdag 12 maart 2024
Tijd: 14.30 tot 16.30 uur
Inloop: vanaf 14.15 uur
Locatie: Zijlpoort, Gedempte Oude Gracht 2 in Haarlem

Of

Datum: dinsdag 12 maart 2024
Tijd: 19.00 tot 21.00 uur
Inloop: vanaf 18.45 uur
Locatie: Bibliotheek Centrum - gele zaal, Gasthuisstraat 32 in Haarlem

 

Aanmelden kan bij initiatief@haarlem.nl onder vermelding van je naam, wijkraad en het gewenste tijdstip.

Met LaPosta voldoe je aan de eisen van de AVG. Voor iedere gebruiker staat een verwerkersovereenkomst klaar, die gemakkelijk binnen dit programma getekend kan worden. Alle servers staan in Nederland en LaPosta heeft een ISO-27001 certificering.

AGENDA

  • DI 12 MRT
    Workshop: 'Nieuwsbrieven maken met LaPosta'
    14:30 uur - 16:30 uur
    Wil je voor en met jouw wijk of buurt het contact onderhouden via een digitale nieuwsbrief? LaPosta is een programma waarmee je snel en eenvoudig een nieuwsbrief op kunt maken en versturen. Tijdens deze workshop zijn twee werknemers van gemeente Haarlem aanwezig om het programma uit te leggen en te helpen hoe je er zelf mee kunt werken. Locatie van de workshop: Zijlpoort, Gedempte Oude Gracht 2 in Haarlem.
  • DI 12 MRT
    Workshop 'Nieuwsbrieven maken met LaPosta'
    19:00 uur - 21:00 uur
    Wil je voor en met jouw wijk of buurt het contact onderhouden via een digitale nieuwsbrief? LaPosta is een programma waarmee je snel en eenvoudig een nieuwsbrief op kunt maken en versturen. Tijdens deze workshop zijn twee werknemers van gemeente Haarlem aanwezig om het programma uit te leggen en te helpen hoe je er zelf mee kunt werken. Locatie van de workshop: Bibliotheek Centrum - gele zaal, Gasthuisstraat 32 in Haarlem

7 feb 2024

Tekst MZ
Foto MZ