Meld je aan!

Workshop 'Invloed op bestuur en politiek'

Heb je een goed idee voor de stad en wil je je initiatief graag verder brengen? Via onze Initiatievenschool biedt de gemeente Haarlem trainingen aan die je hierbij kunnen helpen. Alle trainingen worden gratis aangeboden. Heb je behoefte aan een bepaalde training of is er een onderwerp waarover je een training zou willen volgen? Laat het ons weten via initiatief@haarlem.nl

De komende maand wordt nog de volgende workshop aangeboden:

Workshop 'Invloed op bestuur en politiek'

Hoe werkt de besluitvorming in de gemeente? Waar vindt de politieke afweging plaats? En hoe vergadert een raadscommissie? Als initiatiefnemer wil je graag weten hoe je invloed kunt uitoefenen op het bestuur en de politiek, om zo jouw initiatief kansrijker te maken.

In deze workshop van anderhalf uur krijg je uitleg over hoe het gemeentebestuur werkt en hoe je invloed kunt uitoefenen. Leuk extraatje: na de workshop is er de gelegenheid om een raadsvergadering bij te wonen. 

Trainer: Heske Pohlmann, communicatieadviseur bij de gemeente Haarlem.
Datum: donderdag 14 december 2023
Tijd: 19.30 tot 21.00 uur
Locatie: Stadhuis Haarlem

Alvast meer weten over de gemeenteraad? Kijk op www.haarlem.nl/bestuur

Aanmelden voor deze workshops kan via initiatief@haarlem.nl

Voor meer informatie voor het plaatsen van of hulp bij het realiseren van je idee, kijk op onze website bij 'Initiatieven in Haarlem' of ga naar het trainingsaanbod van onze Initiatievenschool.

 

 

 

 

19 okt 2023

Tekst MZ
Foto MZ