Hoort jouw initiatief in het food book?

Vind jij dat ook jouw initiatief in dit boek thuis hoort?

Haarlem Food Future (HFF) werkt samen met inwoners, ondernemers, stadslandbouwers, boeren, horeca, onderwijs en de gemeente aan het verduurzamen van de voedselvoorziening van Haarlem. Zij richten zich op bijvoorbeeld meer ruimte voor stadslandbouw, voedseleducatie en het tegengaan van voedselverspilling.

Haarlem Food Future is bezig met een Haarlems food book. Een boek waarin lokale voedselinitiatieven zich presenteren en vertellen hoe zij bijdragen aan het Haarlemse voedselsysteem. 

Waarom dit boek?
Om ervoor te zorgen dat alle Haarlemmers makkelijk en betaalbaar, gezond en duurzaam kunnen (blijven) eten, zal ons huidige voedselsysteem behoorlijk moeten veranderen. HFF onderzoekt hoe dit proces in Haarlem het beste aangepakt kan worden. Het food book is daar een onderdeel van. 

Vind jij dat ook jouw initiatief in dit boek thuis hoort? Stuur je mail naar hanna@haarlemfoodfuture.nl met als onderwerp ‘food book’. Je ontvangt meer info met daarin 4 vragen. Op vrijdag 17 november wordt het boek tijdens het Voedsel Evenement Haarlem gepresenteerd.

 

18 okt 2023

Tekst MZ
Foto Haarlem Food Future