Initiatievencafé op maandag 9 maart

Tijdens het Initiatievencafé pitchen startende en gevorderde initiatiefnemers hun idee en hulpvraag, die Haarlem hiermee een fijnere plaats willen maken om te wonen, werken of verblijven. De aanwezigen in de zaal kunnen luisteren, inspiratie opdoen, netwerken en/of initiatiefnemers helpen met hun vraag. Het doel is initiatiefnemers, de gemeente, maatschappelijke organisaties en ondernemers bij elkaar brengen om elkaar te leren kennen en in gesprek te gaan.

Tijdens het Initiatievencafé pitchen startende en gevorderde initiatiefnemers hun idee en hulpvraag, die Haarlem hiermee een fijnere plaats willen maken om te wonen, werken of verblijven. De aanwezigen in de zaal kunnen luisteren, inspiratie opdoen, netwerken en/of initiatiefnemers helpen met hun vraag. Het doel is initiatiefnemers, de gemeente, maatschappelijke organisaties en ondernemers bij elkaar brengen om elkaar te leren kennen en in gesprek te gaan. Zo wil de gemeente hen op weg helpen met de realisatie van nog meer mooie initiatieven in Haarlem.

Bekijk het filmpje van het Initiatievencafé in november 2019 voor een sfeerimpressie. 

Aanmelden
Een initiatief pitchen, ervaring op komen doen of komen netwerken? Iedereen kan zich gratis aanmelden door een e-mail te sturen naar initiatief@haarlem.nl. Aanmelden voor het pitchen kan t/m 23 februari. Omdat er meer pitchaanmeldingen binnenkomen dan dat er plaats is in het programma, wordt een selectie gemaakt. Aanmelders ontvangen hier van tevoren persoonlijk bericht over.

Iedereen die een pitch wil doen tijdens het Initiatievencafé mag gratis deelnemen aan de training Pitchen met Passie door Paul Bierman. Deze training staat gepland op 26 februari tussen 15.00 en 18.00 uur.

Datum:                Maandag 9 maart 2020
Tijden:                 Inloop vanaf 16.30 uur. Van 17.00 tot 18.00 uur pitches en van 18.00 tot 19.00 uur
                            borrel en netwerken
Locatie:               Café op het Slachthuisterrein, Oorkondelaan 3, Haarlem (gratis parkeren op het terrein)
Aanmelden:         initiatief@haarlem.nl

 

AGENDA

  • MA 09 MRT
    Initiatievencafé op maandag 9 maart
    17:00 uur - 19:00 uur
    Op maandag 9 maart organiseert gemeente Haarlem een Initiatievencafé aan de Oorkondelaan 3, in het café op het Slachthuisterrein. Iedereen is tussen 17.00 tot 19.00 uur (inloop vanaf 16.30 uur) welkom om te komen pitchen, luisteren en netwerken.
    Een initiatief pitchen, ervaring op komen doen of komen netwerken? Iedereen kan zich gratis aanmelden door een e-mail te sturen naar initiatief@haarlem.nl.
    Aanmelden voor het pitchen kan t/m 23 februari.

4 feb 2020

Tekst -
Foto -