Initiatievencafé op maandag 8 juli

Nieuwe editie van het Initiatievencafé om te komen pitchen, luisteren en netwerken.


Op maandag 8 juli organiseert gemeente Haarlem een nieuwe editie van het Initiatievencafé, dit keer bij het Badhuis (Leidseplein 49). Iedereen is tussen 17.00 tot 19.00 uur (inloop vanaf 16.30 uur) welkom om te komen pitchen, luisteren en netwerken.

Tijdens het Initiatievencafé pitchen startende en gevorderde initiatiefnemers, die Haarlem door hun idee een fijnere plaats maken om te wonen, werken of verblijven, hun idee en hulpvraag. De aanwezigen in de zaal kunnen luisteren, inspiratie opdoen, netwerken en/of initiatiefnemers helpen met hun vraag. Het doel is initiatiefnemers, de gemeente, maatschappelijke organisaties en ondernemers bij elkaar brengen om elkaar te leren kennen en in gesprek te gaan. Zo wil de gemeente hen op weg helpen met de realisatie van nog meer mooie initiatieven in Haarlem.

Aanmelden
Een initiatief pitchen, ervaring op komen doen of komen netwerken? Iedereen kan zich gratis aanmelden door een e-mail te sturen naar initiatief@haarlem.nl. Aanmelden voor het pitchen kan t/m 23 juni. Omdat er meer pitchaanmeldingen binnenkomen dan dat er plaats is in het programma, wordt een selectie gemaakt. Aanmelders ontvangen hier van tevoren persoonlijk bericht over.

Iedereen die een pitch wil doen tijdens het Initiatievencafé mag gratis deelnemen aan de training Pitchen met Passie door Paul Bierman. Deze training staat gepland op 1 juli vanaf 17.00 tot 19.00 uur.

Datum: Maandag 8 juli 2019
Tijden:  Inloop vanaf 16.30 uur. Van 17.00 tot 18.00 uur pitches en van 18.00 tot 19.00 uur borrel en netwerken
Locatie: Het Badhuis, Leidseplein 49, Haarlem
Aanmelden: initiatief@haarlem.nl

AGENDA

5 jun 2019

Tekst Gemeente Haarlem
Foto -