Het volgende Initiatievencafé komt eraan! Komt u ook?

Beste lezer, Ook in het najaar willen we initiatiefnemers een podium bieden om initiatieven te presenteren.
Gemeente Haarlem brengt mensen graag in contact met anderen die deze initiatieven verder kunnen brengen. Daarom organiseren we, als de Corona maatregelen dit toelaten, op maandag 2 november een nieuwe LIVE editie van het Initiatievencafé op een bijzondere nieuwe locatie: bij Theater de Liefde.
De initiatiefnemers van dit theater hebben ruim twee jaar geleden hun idee gepitcht bij het Initiatievencafé en nu is het theater open, zo kan het gaan!

Het Initiatievencafé 
Tijdens het Initiatievencafé pitchen Haarlemmers hun idee. Zij vertellen hoe zij Haarlem een fijnere plek willen maken om te wonen, werken of verblijven en welke hulpvraag ze hiervoor hebben. De aanwezigen kunnen luisteren, vragen stellen, inspiratie opdoen en/of initiatiefnemers helpen met hun vraag.
Het doel is initiatiefnemers, gemeente, maatschappelijke instanties, ondernemers en betrokken Haarlemmers samen te brengen en elkaar verder te helpen. 

Aanmelden om te pitchen 
Een initiatief pitchen, luisteren naar de pitchers of netwerken? Iedereen kan zich gratis aanmelden door onderstaande link te gebruiken. Aanmelden voor het pitchen kan tot 14 oktober 2021.
Omdat er meer pitchaanmeldingen binnenkomen dan dat er plaats is in het programma, wordt een selectie gemaakt. Aanmelders ontvangen hier van tevoren persoonlijk bericht over. 

Iedereen die een pitch wil doen tijdens het Initiatievencafé mag gratis deelnemen aan de training Pitchen met Passie door Paul Bierman. Deze training staat gepland op 19 oktober tussen 14.00 en 17.00 uur. 

  • Wat: Initiatievencafé LIVE (als de Corona maatregelen dit toelaten)

  • Wanneer: Dinsdag 2 november 2021

  • Waar: Theater de Liefde, Begijnhof 10, 2011 HE Haarlem

  • Hoe laat: Van 17.00 tot 19.00 uur (het eerste uur pitches, tweede uur netwerkborrel) 

    Klik hier om je aan te melden

    Met vriendelijke groet, 

    Projectteam Initiatievencafé 

 

7 sep 2021

Tekst MK
Foto MK