Feestelijke opening Station Zuidwest

Openingsfeest creatieve broedplaats Station Zuidwest.

Station Zuidwest is de nieuwe broedplaats en ontmoetingsplek die de diversiteit van de buurt omarmt. Hier kunnen kunstenaars en creatieven werken en worden ook de activiteiten van de voormalige Stookkamer voortgezet. Bij Station Zuidwest worden diverse activiteiten georganiseerd, zoals taallessen, film- en muziekavonden, qigong- en schilderlessen. Ook kunnen er flexwerkplekken gehuurd worden.

Iedereen is van harte welkom een kijkje te komen nemen en deel te nemen aan allerlei verschillende activiteiten tijdens het openingsfeest: met een kinderatelier, lachyoga, optredens, een expo, workshops, een Pot Luck (neem eten mee van huis om te delen) en DJ's!

Datum: zaterdag 17 februari van 10 tot 22 uur
Locatie: Station Zuidwest, Stephensonstraat 7 in Haarlem

Lees hier meer over Station Zuidwest en alle activiteiten.

AGENDA

  • ZA 17 FEB
    Feestelijke opening Station Zuidwest
    10:00 uur - 22:00 uur
    Station Zuidwest is de nieuwe broedplaats en ontmoetingsplek die de diversiteit van de buurt omarmt. Hier kunnen kunstenaars en creatieven werken en worden ook de activiteiten van de voormalige Stookkamer voortgezet. Bij Station Zuidwest worden diverse activiteiten georganiseerd, zoals taallessen, film- en muziekavonden, qigong- en schilderlessen. Ook kunnen er flexwerkplekken gehuurd worden. Iedereen is van harte welkom een kijkje te komen nemen en deel te nemen aan activiteiten tijdens het openingsfeest.

14 feb 2024

Tekst MZ
Foto Station Zuidwest