Doe mee aan de tegelwipactiedag

Inwoners van Haarlem kunnen op zaterdag 23 september 2023 tussen 10.00 en 14.00 uur op verschillende plaatsen in de stad tegels en zand omruilen voor planten. Alle tegels die op deze dag worden ingeleverd tellen mee voor gemeente Haarlem in het eindklassement van het NK Tegelwippen. Door mee te doen aan deze wedstrijd willen wij inwoners helpen om hun eigen tuinen te vergroenen.

Inwoners van Haarlem kunnen op zaterdag 23 september 2023 tussen 10.00 en 14.00 uur op verschillende plaatsen in de stad tegels en zand omruilen voor planten.

NK Tegelwippen
Haarlem doet mee aan het NK Tegelwippen, een landelijke wedstrijd tussen gemeenten, met als doel meer ruimte te maken voor groen. Inwoners van Haarlem kunnen op zaterdag 23 september 2023 tussen 10.00 en 14.00 uur op verschillende plaatsen in de stad tegels en zand omruilen voor planten. Alle tegels die op deze dag worden ingeleverd tellen mee voor gemeente Haarlem in het eindklassement van het NK Tegelwippen. Door mee te doen aan deze wedstrijd willen wij inwoners helpen om hun eigen tuinen te vergroenen.

Spelregels
Je gaat aan de slag in je eigen voor- en achtertuin of geveltuin. Zand en tegels breng je bij het ruilpunt bij jou in de buurt. Daar krijg je er planten voor terug, maximaal 3 planten per huishouden.

Inleverpunten bij jou in de buurt:

Noord
Bibliotheek Planetenlaan
De Haarlemmer Kweektuin
De Indische Buurttuin
Tesselschadeplein
Zaanenpark

Oost
Hof van Egmond
Max Eeuweplein 
Oosterkerk

Schalkwijk
Aarwinkelweg tegenover Weldam 45
Ontmoetingskerk

Zuidwest
Het Badhuis
De Stookkamer

13 sep 2023

Tekst MZ
Foto Gemeente Haarlem