Kleding met een missie

Help Stitching Stories verder!

 

Stitching Stories maakt kleding op een inclusieve, duurzame en mooie manier. Samen met nieuwe Nederlanders of Haarlemmers die weer (re)integreren in de maatschappij prachtige duurzame kleding maken van restmaterialen van meubelmakers. Samen met jongeren die niet meer naar school gaan of twijfelen welke keuze te maken campagnes maken door middel van foto- en videografie en productie van campagnes.

Stitching Stories is niet alleen een merknaam, maar ook van betekenis voor anderen. Door het aanbieden van activiteiten – het maken van kleding - ontmoeten mensen met een verschillende achtergrond elkaar. Stitching Stories staat voor inclusiviteit, diversiteit en impact maken. Samen verhalen creëren. Ze zijn al meerdere samenwerkingen gestart met impact ateliers en stichtingen voor school drop-outs. De samenwerkingen én klantenkring groeien gestaag.

Voor wie?
Voor iedereen die geïnteresseerd is in bewuste streetwear en alles daaromheen. Als je impact wil maken en iets wil betekenen voor de mede Haarlemmer op een creatieve en modieuze manier. Je hoeft zelf helemaal niet modieus of creatief te zijn. Maar ook als je impact wil maken op een andere manier ben je welkom om je aan te sluiten.

Help mee!
Om ECHT impact te kunnen maken zoekt Stitching Stories investeerders. Hiermee kunnen ze kansen bieden aan nog meer Haarlemmers en Haarlem inclusiever en impactvoller maken! Meer weten of helpen? Lees hier meer.

12 jun 2024

Tekst MZ
Foto Stitching Stories