Inspiratie sessie Theory of Change - dinsdag 25 mei 2021

Je zet je als actieve bewoner of vrijwilliger vol overgave in voor jouw buurt, leefomgeving of voor kwetsbare buurtbewoners. En je wéét zeker dat jullie activiteiten impact hebben. Maar hoe toon je dat aan? Hoe maak je waarde zichtbaar en kun je activiteiten verbeteren om nog meer impact te maken?

Een manier om hiermee aan de slag te gaan is door woorden te geven aan de verandering die jullie teweeg brengen. Op dinsdag 25 mei 2021 organiseren Movisie en Zorgbelang Inclusief een gratis online inspiratiesessie over het werken aan Theory of Change, een veranderverhaal.

Veranderverhaal
Tijdens deze sessie nemen we jullie mee in de opbouw van een veranderverhaal en hoe je dit verhaal vervolgens kunt toetsen. Wil je aan de slag met jouw eigen vragen en veranderverhaal en leren van anderen? Dat kan door deel t nemen aan de leerkring die we gaan organiseren. Tijdens deze inspiratiesessie vertellen we hier meer over en kun je je meteen opgeven.

Voor wie?
De gratis inspiratiesessie is bedoeld voor bewonersinitiatieven en vrijwilligersorganisaties die graag serieuze stappen willen zetten in het aantonen van hun impact. De sessie is ook interessant voor gemeenteambtenaren en welzijnswerkers die inwoners ondersteunen in het zichtbaar maken van hun impact.

Aanmelden 
Doe je mee met de online inspiratie op dinsdag 25 mei 2021 van 10.00 tot 11.00?
Meld je aan via deze link

29 apr 2021

Tekst MK
Foto MK