Het initiatievencafé in de koepel

Beste lezer, deze lente is het weer zover! Gemeente Haarlem wil initiatiefnemers graag een podium bieden om hun initiatieven te presenteren. Daarbij willen we de bewoners de gelegenheid bieden om in contact te komen met andere die kunnen helpen om deze ideeën verder te brengen. Daarom organiseren we maandag 4 april een nieuwe LIVE editie van het Initiatievencafé. Dit keer is de locatie de voormalige Koepelgevangenis. De Koepel is ontwikkeld door Haarlemse initiatiefnemers tot een bruisende en indrukwekkende plek waar cultuur, onderwijs en bedrijfsleven bij elkaar komen.

Het Initiatievencafé
Tijdens het Initiatievencafé pitchen Haarlemmers hun idee. Ze vertellen hoe zij de stad een fijnere, meer sociale of duurzame plek willen maken om in te wonen, werken of verblijven en welke hulpvraag ze hierbij hebben. De aanwezigen kunnen luisteren, vragen stellen, inspiratie opdoen en initiatiefnemers helpen met hun vraag. Doel is initiatiefnemers, maatschappelijke instanties, ondernemers, Haarlemmers en gemeente samen te brengen en elkaar verder te helpen. Haarlem 105 neemt de pitches op en zendt deze later uit. 

Aanmelden om te pitchen
Een initiatief pitchen, luisteren of netwerken? Iedereen kan zich gratis aanmelden door een e-mail te sturen naar initiatief@haarlem.nl. Aanmelden voor het pitchen kan tot 21 maart 2022. Iedereen die een pitch wil doen tijdens het Initiatievencafé mag gratis deelnemen aan de training Pitchen met Passie door Paul Bierman. Datum voor deze traint woensdag 23 maart van 14-17.00 uur. Omdat we meer pitch aanmeldingen ontvangen, dan dat er plaats is in het programma, wordt tijdens de pitchtraining een selectie gemaakt. 

Wat:         Initiatievencafé
Wanneer: Maandag 4 april 2022
Hoe laat:         Van 17.00-18.00 uur pitches en van 18.00-19.00 uur borrel
Waar: De Koepel, Harmenjanweg 4, 2031 WK Haarlem
Aanmelden: initiatief@haarlem.nl

Met vriendelijke groet,

Projectteam Initiatievencafé

17 mrt 2022

Tekst MK
Foto MK