Haarlemse Creatieve Muggen zoomen weer!

Na een gedwongen rustpauze vanwege de coronamaatregelen zijn de Creatieve Muggen weer klaar om uit te vliegen. Uiteraard niet op de manier zoals je van ons gewend bent, maar ook online kunnen we jou en jouw project verder helpen met onze steekhoudende adviezen, bijvoorbeeld via een Zoom sessie.

Wie zijn wij?

Wij zijn een zwerm creatieve mensen uit Haarlem en omgeving met hart voor de stad, die zich in willen zetten voor de maatschappij. Wij vinden het leuk om actief en constructief met mensen mee te denken en willen sociaalmaatschappelijke ideeën en initiatieven een grotere kans van slagen geven. Zonder kosten en vanuit onze diverse expertises geven wij advies bij plannen die Haarlem en omgeving mooier, leuker en socialer maken of de band tussen Haarlemmers onderling  verstevigen.

Waar kun je ons voor laten invliegen?
Je hebt een goed idee maar loopt bij de realisatie aan tegen onbekende uitdagingen. Wij kunnen je op weg helpen met allerhande tips, adviezen en aanbevelingen. Bijvoorbeeld door je te introduceren bij de juiste mensen of instanties. Ook kunnen we je antwoord geven op hoe je je organisatie vorm kunt geven, waar je financiële steun kunt vinden, of hoe je jouw idee voor het voetlicht kunt brengen. Kortom antwoorden op je meest prangende vragen, zodat je weer verder kunt met jouw project. 

Wat bieden wij?

Een luisterend oor, een verhelderend gesprek, een advies op maat, een netwerk op niveau; de Creatieve Muggen steken graag de handen uit de mouwen voor jouw idee of project. In de huidige tijd kunnen we helaas niet langs komen vliegen, maar middels een zoom sessie is er toch een hoop mogelijk. Tijdens deze interactieve bijeenkomsten zitten minimaal vier Creatieve Muggen klaar om kosteloos antwoorden, oplossingen, adviezen en handvatten te verstrekken. Een Zoom sessie duurt ongeveer 45 minuten (tot max 60 minuten). Mocht er meer tijd nodig zijn, dan kan altijd een vervolg (Zoom) sessie worden ingepland.

Meer weten?
Neem een kijkje op www.creatievemuggen.nl of neem contact op met Chris Rabbers via bzzz@creatievemuggen.nl of via 06-81144230.

 

10 feb 2021

Tekst MK
Foto MK