De Creatieve Muggen helpen je verder!

Heb je een idee of initiatief om Haarlem en omgeving mooier, leuker en socialer te maken maar weet je niet precies waar te beginnen? Laat de Creatieve Muggen invliegen, ze helpen je graag verder!

Heb je een idee of initiatief om Haarlem en omgeving mooier, leuker en socialer te maken maar weet je niet precies waar te beginnen? Laat de Creatieve Muggen invliegen, ze helpen je graag verder! Ze kunnen je bijvoorbeeld helpen met het opstellen van een goed plan, je introduceren bij mensen die voor jouw plan nuttig kunnen zijn, advies geven over hoe je ruchtbaarheid kan geven aan je project en helpen met andere prangende vragen. De Creatieve Muggen hebben allemaal hun eigen expertise en kennis en zetten dit graag voor andere Haarlemmers in.

In de vorm van een 2,5 uur durende creatieve sessie kun je als aanvrager je vraag bij minimaal vier Creatieve Muggen neerleggen. Tijdens deze bijeenkomst krijg je ideeën, oplossingen en handvatten aangereikt. De sessie vindt plaats op een locatie die gefaciliteerd is door de aanvrager, die ook zorgt voor een hapje en een drankje.

De Creatieve Muggen bieden hun steekhoudend advies kosteloos aan in de regio Zuid-Kennemerland. Wil je meer weten of een afspraak maken? Op de website vind je alle informatie.

 

28 jun 2023

Tekst MZ
Foto Creatieve Muggen