Creatieve Muggen geven steekhoudend advies

Ben je een wijkraad, wijkplatform of initiatiefnemer? Boek dan een adviessessie bij de Creatieve Muggen en ontvang ervaren, creatieve meedenkkracht en een steekhoudend advies.

De Creatieve Muggen denken graag met je mee over de volgende thema’s: 

Thema 1
Hoe krijg je buurtbewoners mee met jouw initiatief/idee? 

Thema 2
Je hebt een idee en hoe maak je daar een project(je) van? 

Het platform De Creatieve Muggen bestaat sinds 2015 en is een collectief van 25 vrijwilligers dat zich met een brede mix van expertises gratis beschikbaar stelt om advies te geven aan burgers, stichtingen en bewonersinitiatieven. Zij denken creatief en praktisch mee bij de uitvoering van een plan om buurten en wijken in Haarlem mooier te maken. Bij een adviessessie zijn altijd minimaal 4 Creatieve Muggen betrokken. 

Na aanmelding wordt in overleg een datum gepland (vanaf april). De adviessessies vinden plaats in de avonduren, tussen 19.30 - 21.30 uur, op maandag, dinsdag, woensdag of donderdagavond. Maximaal 10 deelnemers per sessie. 

Reguliere adviessessie De Creatieve Muggen 
Naast een inschrijving voor de bovengenoemde themasessie(s) is er ook altijd de mogelijkheid om een reguliere adviessessie aan te vragen bij de Creatieve Muggen. Op basis van een nauwkeurig omschreven probleemstelling of vraag wordt een adviessessie ingepland. Ook deze sessie is gratis en duurt maximaal 2 uur. 

Voor meer info en het aanvtagen van een adviessessie, kijk op: www.creatievemuggen.nl

20 mrt 2024

Tekst MZ
Foto MZ