Stitching Stories wil impact maken met jou

WAT

Kleding maken op een inclusieve, duurzame en mooie manier.
Samen met nieuwe Nederlanders of Haarlemmers die weer (re)integreren in de maatschappij prachtige duurzame kleding maken van restmaterialen van meubelmakers.
Samen met jongeren die niet meer naar school gaan of twijfelen welke keuze te maken campagnes maken door middel van foto- en videografie en productie van campagnes.

WAAROM

Stitching Stories is niet alleen een merknaam, maar ook van betekenis voor anderen. Door het aanbieden van activiteiten – het maken van kleding - ontmoeten mensen met een verschillende achtergrond elkaar.
We bieden kansen en willen nog meer mensen deze kansen bieden doormiddel van het maken van kleding.

We staan voor inclusiviteit, diversiteit en impact maken. Samen verhalen creëren. We zijn al meerdere samenwerkingen gestart met impact ateliers en stichtingen voor school drop-outs. De samenwerkingen en onze klantenkring groeien gestaag.

VOOR WIE

Voor iedereen die geïnteresseerd is in bewuste streetwear en alles daaromheen. Als je impact wil maken en iets wil betekenen voor de mede Haarlemmer op een creatieve en modieuze manier. Je hoeft zelf helemaal niet modieus of creatief te zijn. Maar ook als je impact wil maken op een andere manier ben je welkom om je aan te sluiten.

HELP MEE

Om ECHT impact te kunnen maken hebben we een investering nodig. Hiermee kunnen we kansen bieden aan nog meer Haarlemmers. We zijn nog maar net begonnen en willen samen met jou Haarlem inclusiever en impact voller maken.

Je kunt hier vrijblijvend contact opnemen met de initiatiefnemer en samen kijken welke hulp nodig is.

LOCATIE

Frans van der Wielstraat 139, Haarlem, Nederland
Deel dit initiatief

WIE ZIJN WIJ aa

Initiatiefnemer
Carmen Luijt
Organisatie
Stitching Stories
(Sociaal) ondernemer

AGENDA

Nog geen evenementen gepland.


CATEGORIE

ONTMOETEN ACTIVITEITEN
GROEN DUURZAAM
KUNST CULTUUR
VEILIG SCHOON
WONEN BOUWEN

BLIJF OP DE HOOGTE

Ontvang automatisch een e-mail als er nieuws is over dit initiatief. Je kunt je op elk moment weer afmelden.
REACTIES
Nog geen reacties


REAGEER