Oogst - jouw boerenwinkel in je buurt

WAT

Wij brengen de transitie naar een gezond voedselsysteem in beweging met een nieuw winkelconcept waarmee bewuste consumenten gemakkelijk toegang krijgen tot de beste lokale producten en de verhalen daarachter. Natuurinclusieve boeren ontvangen een goede prijs waardoor zij kunnen investeren in duurzame werkwijzen.

Er zijn al Oogst winkels in Leiden én Woerden en die worden inmiddels omarmd én goed bezocht door mensen uit de buurt. Nu is het tijd om ook Haarlem van een Oogst winkel te voorzien.

WAAROM

Oogst is meer dan een buurtsuper. Het is dé plek voor de duurzame consument en lokale boer waarbij versheid, smaak en natuurinclusieve landbouwmethodes voorop staan.
Ons streven? Oogstwinkels op meerdere plekken zodat de boeren en mensen in dorp of stad elkaar weer kennen en ontmoeten. Hoe leuk zou dat zijn?

VOOR WIE

Hou jij van bijzondere, duurzame en authentieke boerenproducten, maar haal je het wel graag wanneer jij dat wilt en om de hoek? Onze onbemande winkels zijn elke dag van vroeg tot laat open, zodat jij kan genieten van al het goeds van dichtbij, wanneer jij dat wilt. Kom langs bij Oogst en kies uit de beste streekproducten van natuurinclusieve boeren en ambachtelijke makers.

Om kraakverse boodschappen te doen, open je de deur met de Oogst-app. Neem een kijkje in onze winkel, snuffel een beetje rond en bepaal waar jij trek in hebt! Iets lekkers gevonden? Stop het in je tas, selecteer in de Oogst-app wat je meeneemt en reken af. Jij blij, boer blij!

HELP MEE

Voor de nieuwe winkel in Haarlem zijn we op zoek naar een winkelruimte van rond de 60-80m2. O.a. het Ter Kleef en Te Zaanenkwartier, de Zijlweg of de Wagenweg zouden ideaal zijn. Maar we houden ons ook aanbevolen voor andere tips!
Mocht je het leuk vinden om met ons mee te denken over mogelijke leveranciers, of wil je je op een andere manier inzetten voor een Oogst winkel in Haarlem? Laat het ons weten!

Je kunt hier vrijblijvend contact opnemen met de initiatiefnemer en samen kijken welke hulp nodig is.


LOCATIE

Gierstraat 14l, Haarlem, Netherlands
Deel dit initiatief

WIE ZIJN WIJ aa

Initiatiefnemer
Femke Prins
Organisatie
Oogst
(Sociaal) ondernemer

AGENDA

Nog geen evenementen gepland.


CATEGORIE

ONTMOETEN ACTIVITEITEN
GROEN DUURZAAM
KUNST CULTUUR
VEILIG SCHOON
WONEN BOUWEN

BLIJF OP DE HOOGTE

Ontvang automatisch een e-mail als er nieuws is over dit initiatief. Je kunt je op elk moment weer afmelden.
REACTIES
Nog geen reacties


REAGEER