Nest Haarlem

WAT

In de kern is NEST een evenementenlocatie waar evenementorganisatoren, muzikanten, creatievelingen en bezoekers samenkomen. Jonge ondernemers kunnen hun eerste stappen maken in de creatieve wereld, muzikanten kunnen zich ontwikkelen in hun muziek en creatievelingen laten ons een stukje van de toekomst zien. Bezoekers kunnen nieuwe ervaringen opdoen en sociale contacten leggen.

NEST wil daarnaast een creative community bouwen waarbij een hub wordt gecreëerd van lokale ondernemers en creatievelingen die samenkomen om te ondernemen, ervaren, leren en waarde aan de stad toevoegen.

Gasten kunnen terecht voor een drankje, een hapje eten of om te genieten van de locatie. Iedereen moet zich er op zijn of haar gemak kunnen voelen en nieuwe dingen kunnen ontdekken.

NEST is een plek in Haarlem waar het bij binnenkomst voelt alsof je in een nog nooit eerder ontdekt stukje van de stad bent. Er is door de gehele locatie beplanting en er wordt veel gebruik gemaakt van duurzame materialen. De kleurrijke accenten geven je een buitengevoel tussen het beton. In combinatie met deze natuurlijke prikkels is er een scala van kunstvormen te zien. Door de samenkomst van evenementen, ondernemers en makers krijgt de bezoeker een unieke ervaring.

Meer weten? Kijk hier onze gehele plan: https://linktr.ee/nesthaarlem

WAAROM

Haarlem is toe aan iets nieuws, verrassends, creatiefs en vooral een plek waar Haarlemmers de dagelijkse sleur achter zich kunnen laten. Een creative community waar jongeren een kans krijgen om hun creativiteit te uiten, ondernemerschap te tonen, hun artistieke vrijheid te laten zien en waar geëxperimenteerd kan worden in de breedste zin van het woord.

De afgelopen jaren zijn uitgaans- en broedplaats locaties uit de stad verdwenen en is er vrijwel niets voor terug gekomen. Hierdoor is er nu een homogeen aanbod ontstaan met weinig culturele diversiteit en zijn nieuwe initiatieven vanuit creatievelingen lastig te starten.

Wij zijn van mening dat de stad hierdoor momenteel weinig te bieden heeft voor jongeren en jongvolwassenen in Haarlem. Uit eigen ervaring merken wij dat deze groep vooral naar andere gebieden trekt om zich daar verder te ontwikkelen en te vermaken. De vergrijzing die hierdoor ontstaat, maakt het nog minder aantrekkelijk voor jongeren om naar deze prachtige stad te komen, en te blijven.

VOOR WIE

- Evenementenorganisatoren
- Creatievelingen
- Start-ups
- Jonge ondernemers
- Makers

Maar bovenal, zijn wij er voor de jonge Haarlemmer en iedereen die zich betrokken voelt.

HELP MEE

Laat je stem horen. Volg ons op onze socials, schrijf je in voor de nieuwsbrief (via https://linktr.ee/nesthaarlem) en like dit initiatief. Wij gaan ons hardmaken voor NEST en kunnen alle steunbetuigingen zeer goed gebruiken zodat we kunnen laten zien dat Haarlem dit wilt.

Wil je helpen met NEST te realiseren en aansluiten als vrijwilliger? Stuur een mail naar: nesthaarlem@gmail.com

Je kunt hier vrijblijvend contact opnemen met de initiatiefnemer en samen kijken welke hulp nodig is.

LOCATIE

Waarderpolder, Haarlem, Nederland
Deel dit initiatief

WIE ZIJN WIJ aa

Initiatiefnemers
Killian Popken
Lex van Straalen
Michael Hauschildt
Organisatie
Nest Haarlem


Particulier

AGENDA

Nog geen evenementen gepland.


CATEGORIE

ONTMOETEN ACTIVITEITEN
GROEN DUURZAAM
KUNST CULTUUR
VEILIG SCHOON
WONEN BOUWEN

BLIJF OP DE HOOGTE

Ontvang automatisch een e-mail als er nieuws is over dit initiatief. Je kunt je op elk moment weer afmelden.
REACTIES
Nog geen reacties


REAGEER