Mr Beetle | circulaire babyproducten

WAT

Met de komst van een baby begint ook de invasie van babyproducten. Dit herkent vast elke ouder wel. Een box, co-sleeper, wipstoeltje, badje een campingbedje allemaal babyspullen die je maar kort gebruikt. Sterker nog alle producten rondom een baby en kinderen zijn super tijdelijk!


Mr Beetle verhuurt babyproducten voor een vast bedrag per maand. Heb je de co-sleeper, box of wipstoel niet meer nodig? Dan stuur je de producten terug en stopt de huurperiode. De producten worden gecontroleerd en gereinigd, zodat ze daarna weer bijna als nieuw naar een volgend gezin gaan.

WAAROM

Vaak worden babyspullen na gebruik jarenlang opgeslagen op zolder of in de schuur. Of met veel moeite en waardeverlies weer verkocht op marktplaats. Het eerste is niet duurzaam en het tweede is vaak gedoe.

Het concept van Mr Beetle verlengd de levensduur van producten en draagt op de langere termijn bij aan het verminderen van grondstoffen en co2 uitstoot. Daarnaast geven we ouders en grootouders toegang tot prachtige babyproducten zonder dat zij ze hoeven te kopen.

VOOR WIE

Voor ouders en grootouders

HELP MEE

Met 1700 geboortes per jaar is Haarlem de ideale kraamkamer. Heb jij tips en ideeën om dit concept groot te maken in Haarlem, neem contact op met Astrid.

Verwacht je een kindje? Huur dan jouw babyspullen bij Mr Beetle.

Zijn er familieleden, collega's, werknemers in jouw omgeving die een (klein)kind verwachten? Deel dan dit concept of geef een origineel cadeau in de vorm van een cadeau- of kraambon.

Je kunt hier vrijblijvend contact opnemen met de initiatiefnemer en samen kijken welke hulp nodig is.

LOCATIE

Doctor J. van Deventerlaan, Bloemendaal, Nederland
Deel dit initiatief

WIE ZIJN WIJ aa

Initiatiefnemer
Astrid Oversier
Organisatie
Mr Beetle
(Sociaal) ondernemer

AGENDA

Nog geen evenementen gepland.


CATEGORIE

ONTMOETEN ACTIVITEITEN
GROEN DUURZAAM
KUNST CULTUUR
VEILIG SCHOON
WONEN BOUWEN

BLIJF OP DE HOOGTE

Ontvang automatisch een e-mail als er nieuws is over dit initiatief. Je kunt je op elk moment weer afmelden.
REACTIES
Nog geen reacties


REAGEER