Love Your Brain NAH coaching

WAT

Ik, Mirella Flinterman, laat mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) ervaren wat nog wel kan en wat mogelijkheden zijn om zo perspectief te ervaren.

In de werkwijze van Love Your Brain spelen mindfulness, meditatie, de adem, ontspanning en bewegen met aandacht (in de natuur) een belangrijke rol.

De route is voor iedereen verschillend, toch zijn er overeenkomstige thema’s in het herstelproces. Ieder heeft zijn eigen voorkeur (of weerstand) en samen onderzoeken we wat bijdraagt aan het herstel.

Kijk op www.loveyourbrain.nl

WAAROM

“Soms is je toekomstdroom stuk, moet je loslaten van wat er niet meer is, voordat je op zoek kunt naar een nieuwe missie.”, aldus een 35 jarige man met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) opgelopen door een verkeersongeluk.

Ik, Mirella, heb twee keer hersenletsel opgelopen. De eerste keer op mijn 21e door een val van een trap en de laatste keer op mijn 41e door een ski-ongeluk. Beide revalidatieperiodes waren enorm verschillend en ik merkte de laatste keer dat het knap lastig was na de revalidatie de draad op te pakken, zowel privé als op het werk.

Ik ben op zoek gegaan en heb diverse opleidingen gevolgd. Ook heb ik veel zorg professionals en ervaringsdeskundigen met NAH gesproken.
Zo is Love Your Brain ontstaan.

VOOR WIE

Mensen tussen de 19 en 69 jaar oud.
Voordat je een individueel traject start, is het prettig kennis te hebben gemaakt. Een wederzijdse klik is een van de belangrijkste voorwaarden voor een geslaagd traject! We kijken of je vraag past binnen het traject, uitten onze verwachtingen en zijn lekker een half uur buiten.

Wandelingen zijn in het bos, de duinen, op het strand in de buurt van Haarlem. Is wandelen niet mogelijk of spreek je liever thuis af? Voor deze sessie kom ik naar je toe. Online afspreken, is ook mogelijk.

Ook zijn er 'NAH Aandachtswandelingen' in groepjes van maximaal vijf personen. We delen onze ervaring aan de hand van laagdrempelige mindfulness-, visualisatie-, en reflectieoefeningen. Je hoeft niet sportief te zijn, wel nieuwsgierig naar wat je onderweg tegenkomt.

HELP MEE

Ben jij een zorgprofessional of werk je in een revalidatie/ leefstijlcentrum met cliënten met NAH die baat hebben bij coaching van Love Your Brain of ben je een werkgever die medewerkers met NAH gerelateerde klachten heeft die behoefte hebben aan coaching.

Neem gerust contact op.

Je kunt hier vrijblijvend contact opnemen met de initiatiefnemer en samen kijken welke hulp nodig is.

LOCATIE

Haarlem, Nederland
Deel dit initiatief

WIE ZIJN WIJ aa

Initiatiefnemer
Mirella Flinterman
Organisatie
Love Your Brain
(Sociaal) ondernemer

AGENDA

Nog geen evenementen gepland.


CATEGORIE

ONTMOETEN ACTIVITEITEN
GROEN DUURZAAM
KUNST CULTUUR
VEILIG SCHOON
WONEN BOUWEN
CORONA INITIATIEF

DIT INITIATIEF WERKT SAMEN MET

  • Creatieve Muggen

BLIJF OP DE HOOGTE

Ontvang automatisch een e-mail als er nieuws is over dit initiatief. Je kunt je op elk moment weer afmelden.
REACTIES
Nog geen reacties


REAGEER