KlimaatLab

WAT

Wij zijn de co-creatie hub voor duurzaam en sociaal ondernemen. In het KlimaatLab werken bevlogen en maatschappelijk ge├źngageerde ondernemers aan duurzaamheid, mobiliteit, stedelijke ontwikkeling, innovatie en energie. Met een frisse blik, creatieve oplossingen en heldere communicatie bouwen we zo samen aan de slimme stad van morgen.

Vertel ons over jouw uitdaging en bouw met ons mee.

WAAROM

In het KlimaatLab denken we buiten de conventionele kaders en bewandelen we alternatieve paden. Bijvoorbeeld door nieuwe business modellen toe te passen of problemen op een andere manier te benaderen. Met vaak verrassende invalshoeken en oplossingen als resultaat.

VOOR WIE

Het KlimaatLab is voor zelfstandige professionals die met passie werken aan onderwerpen die er toe doen. Onze bedrijven, initiatieven en projecten leveren individueel of samen een bijdrage aan klimaatbewustzijn, mobiliteit, verduurzaming en de stad van morgen.

HELP MEE

Kom een keer op de koffie om kennis te maken met het KlimaatLab. Bijvoorbeeld omdat je als maatschappelijk of duurzaam ondernemer een fijne werkplek zoekt. Of omdat je een uitdaging voor ons hebt en van gedachten wilt wisselen.

Je kunt hier vrijblijvend contact opnemen met de initiatiefnemer en samen kijken welke hulp nodig is.

LOCATIE

Voorhelmstraat 25, Haarlem, Nederland
Deel dit initiatief

WIE ZIJN WIJ

Initiatiefnemer
Art den Boer

AGENDA

Nog geen evenementen gepland.


CATEGORIE

ONTMOETEN ACTIVITEITEN
GROEN DUURZAAM
KUNST CULTUUR
VEILIG SCHOON

BLIJF OP DE HOOGTE

Ontvang automatisch een e-mail als er nieuws is over dit initiatief. Je kunt je op elk moment weer afmelden.

REACTIES
Nog geen reacties


REAGEER