Kennemer Energie

WAT

Samen met lokale initiatiefnemers, gebouweigenaren, ondernemers en gemeenten realiseert Kennemer Energie collectieve zonnestroom-installaties. Zo maken we voordelige schone energie voor iedereen beschikbaar.

WAAROM

Maar weinig mensen hebben een dak dat geschikt is voor zonnepanelen. Anderen kunnen maar een paar of zelfs helemaal geen zonnepanelen op hun dak kwijt. Kennemer Energie realiseert collectieve zonnestroomdaken zodat je eigen groene stroom kunt opwekken op een dak bij jou in de buurt. Daarmee verlaag je je energiekosten, stoot je minder CO2-uit en lever je een positieve bijdrage aan een klimaatneutrale leefomgeving.

VOOR WIE

Kennemer Energie is er om burgers en energiecoöperaties te helpen bij het realiseren van een collectief zonnestroomdak. Heb je een groot dak en wil je - voor eigen gebruik én de buurt – lokale zonne-energie op te wekken en zo je organisatie te verduurzamen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

HELP MEE

Meedoen aan een collectief zonnestroomdak of samen met je buurt zo'n dak realiseren? Of heb je een groot dak? Doe het samen met Kennemer Energie. en kijk op kennemerenergie.nl.

Je kunt hier vrijblijvend contact opnemen met de initiatiefnemer en samen kijken welke hulp nodig is.


LOCATIE

Stichting Kennemerenergie is actief in heel Haarlem
Deel dit initiatief

WIE ZIJN WIJ

Initiatiefnemer
Art den Boer
Contact

AGENDA

Nog geen evenementen gepland.


CATEGORIE

ONTMOETEN ACTIVITEITEN
GROEN DUURZAAM
KUNST CULTUUR
VEILIG SCHOON

BLIJF OP DE HOOGTE

Ontvang automatisch een e-mail als er nieuws is over dit initiatief. Je kunt je op elk moment weer afmelden.

REACTIES
Nog geen reacties


REAGEER