HaarlemSchaakt

WAT

Het je zin om iets nieuws te leren? Doe dan mee aan HaarlemSchaakt! Wij bieden schaaktraining aan voor volwassenen. In zes weken tijd krijg je de basis van het schaakspel uitgelegd. Daarmee gewapend kun je aansluitend meteen instromen in je eerste schaaktoernooi!

WAAROM

Waar het voor kinderen gemeengoed is om nieuwe sporten en activiteiten te starten, zijn er voor volwassenen veel drempels. Als je als volwassene een willekeurige sportclub in een nieuwe discipline binnenstapt is het erg moeilijk om aansluiting te vinden bij het niveau van de vaak ervaren clubgenoten. De smadelijke desillusie van opeenstapelende nederlagen schrikt menig volwassene af om het zelfs maar te proberen. Dat is erg jammer, want nieuwe dingen leren houdt je jong!

Met ons nieuwe initiatief HaarlemSchaakt springen we in dit gat . Schaken is een discipline die bij uitstek door jong en oud kan worden gedaan. Bovendien wordt het geassocieerd met allerlei positieve gezondheidseffecten. Schaken is dus een leuke manier is om zowel de hersenen scherp te houden als nieuwe sociale contacten op te doen!

VOOR WIE

Voor alle volwassenen die het leuk vinden om iets nieuws op te pakken en hun hersenen aan het werk willen zetten!

HELP MEE

We willen ons initiatief zo breed mogelijk onder de aandacht brengen in Haarlem. Iedereen die daarbij kan helpen is welkom!

Je kunt hier vrijblijvend contact opnemen met de initiatiefnemer en samen kijken welke hulp nodig is.

LOCATIE

Van Oosten de Bruijnstraat 60, Haarlem, Nederland
Deel dit initiatief

WIE ZIJN WIJ aa

Initiatiefnemer
Lennart Dek
Organisatie
Kennemer Combinatie
Non-profit organisatie

AGENDA

Nog geen evenementen gepland.


CATEGORIE

ONTMOETEN ACTIVITEITEN
GROEN DUURZAAM
KUNST CULTUUR
VEILIG SCHOON
WONEN BOUWEN

BLIJF OP DE HOOGTE

Ontvang automatisch een e-mail als er nieuws is over dit initiatief. Je kunt je op elk moment weer afmelden.
REACTIES
Nog geen reacties


REAGEER