De Green Deel Bus elektrisch transport & informatie punt

WAT

De Oesterzwammerij 3.0

Met de Green Deel Bus gemeenschappelijk circulair en duurzaam elektrisch op pad

WAAROM

Wat willen we realiseren: Schoon elektrisch transport voor het vervoeren van duurzame grondstoffen, materialen en producten Tegelijk op een originele manier duurzame en circulaire boodschappen aan de buitenzijde van de bus uitdragen. Binnenin voorbeelden tonen van en informatie geven over duurzame circulaire oplossingen op het gebied van klimaat en voeding etc. De Green Deel Bus biedt verschillende partners zoals bedrijven, initiatieven, organisaties en Gemeenten praktische en betaalbare oplossingen voor verschillende doelen en door gezamenlijk gebruik wordt extra impact voor een schonere stad bereikt.

VOOR WIE

Gebruik maken van de Green Deel Bus kan door deelgenoot te worden. Dit kan zowel door inhoudelijk en financieel te participeren. Ieder binnen de eigen mogelijkheden. Als informatie drager van je logo of boodschap op de buitenzijde of misschien kan je de Green Deel Bus goed gebruiken om je transportwerk te verduurzamen. Voor andere is het de manier om mobiel op verschillende locatie deze duurzame publiekstrekker te parkeren, informatie te verstrekken en- of producten aan te bieden.

Ben je net zo enthousiast en kan je je voorstellen deelgenoot te worden, of wil je eerst nog wat aanvullende informatie? Kom dan langs in onze kwekerij, we nodigen je graag uit voor een kop koffie om door te praten. Aansluitend gebruiken we koffieprut om er onze circulair oesterzwammen op te kweken.

Wie weet tot binnenkort!

De Oesterzwammerij
Michiel en Erik

HELP MEE

Iedereen kan deelgenoot worden. Dit kan door mee te denken, mee te doen als gebruiker, medefinancier door het plaatsen van je eigen duurzame boodschap op de Green Deel Bus of deze inzetten voor jouw boodschap op locatie. Maar ook door mee te denken en zo te helpen tot een snelle realisatie en aanschaf van de Grren Deel Bus. Wellicht door het inzetten van je (bedrijfs)netwerk. We vergeten er vast nog wel een stuk of wat, wij hebben de passie, de drive ;-) en bewezen doorzetters te zijn in de afgelopen drie.

Je kunt hier vrijblijvend contact opnemen met de initiatiefnemer en samen kijken welke hulp nodig is.

LOCATIE

De Oesterzwammerij, Circulaire Oesterzwammenkwekerij op Landgoed Dennenheuvel
Deel dit initiatief

WIE ZIJN WIJ aa

Initiatiefnemers
Michiel de Ruiter
Erik Boele de Zeeuw
Organisaties
De Oesterzwammerij
De Oesterzwammerij
(Sociaal) ondernemer

AGENDA

Nog geen evenementen gepland.


CATEGORIE

ONTMOETEN ACTIVITEITEN
GROEN DUURZAAM
KUNST CULTUUR
VEILIG SCHOON
WONEN BOUWEN
CORONA INITIATIEF

DIT INITIATIEF WERKT SAMEN MET

  • de Groene Mug
  • 023DOEN
  • De Stadsgarage
  • Bedrijf & Samenleving
  • Haarlem Groener
  • Haarlem Duurzaam
  • stichting Stadsgesprekken

BLIJF OP DE HOOGTE

Ontvang automatisch een e-mail als er nieuws is over dit initiatief. Je kunt je op elk moment weer afmelden.
REACTIES
Nog geen reacties


REAGEER