2connect

WAT

Een website ontwikkelen waarbij lokale jongeren van middelbare schoolleeftijd met elkaar in contact kunnen komen. Het moet een veilige website worden zodat de jongere ervan kan uitgaan dat hij/zij echt in contact komt met een andere jongere (en niet met iemand met verkeerde bedoelingen).

WAAROM

Er zijn in Nederland meer eenzame jongeren dan eenzame ouderen, het is echt een vergeten groep. Niet voor iedere middelbare scholier is het weggelegd om in de klas vrienden te maken. Zeker nu er met de nieuwe coronaregels geen pauze meer is waarin je elkaar kan opzoeken, je niet meer bij school mag rondhangen en je nog maar met 1/3 van het normale aantal leerlingen in de klas zit. Maar ook zonder corona is het voor een grote groep jongeren moeilijk om met nieuwe leeftijdsgenoten in contact te komen. Denk aan jongeren die verlegen zijn, gepest worden, een vorm van autisme hebben of een lichamelijke beperking. Al deze jongeren verdienen het om ook nieuwe vrienden te kunnen maken. Via de website kunnen ze laagdrempelig met een leeftijdsgenoot in contact komen en zo nieuwe vriendschappen opbouwen.

VOOR WIE

Alle middelbare scholieren binnen de gemeente Haarlem. Een echte digitale ontmoetingsplek.

HELP MEE

Ik zoek in ieder geval iemand die handig is met het bouwen van een website en iemand die wil meedenken hoe je de website veilig maakt zodat kwaadwillenden er geen misbruik van kunnen maken.

Je kunt hier vrijblijvend contact opnemen met de initiatiefnemer en samen kijken welke hulp nodig is.

LOCATIE

Er is (nog) geen locatie
Deel dit initiatief

WIE ZIJN WIJ aa

Initiatiefnemer
B. Rooijers
Particulier
Website
Contact

AGENDA

Nog geen evenementen gepland.


CATEGORIE

ONTMOETEN ACTIVITEITEN
GROEN DUURZAAM
KUNST CULTUUR
VEILIG SCHOON
WONEN BOUWEN
CORONA INITIATIEF

BLIJF OP DE HOOGTE

Ontvang automatisch een e-mail als er nieuws is over dit initiatief. Je kunt je op elk moment weer afmelden.

REACTIES
Nog geen reacties


REAGEER