Rommelmarkt Parkwijk zaterdag 2 juni

WAT

Een leuke rommelmarkt ( max 150 marktkramen ) georganiseerd door 6 wijkbewoners rondom Beatrixplein en op de Prinses Beatrixdreef Parkwijk te Haarlem-Oost. Div. stands promoten hun tweedehands pareltjes maar ook nieuwe goederen zullen aan de man gebracht worden. Diverse sport & spel activiteiten, schminken muziek en veel meer...... Een kraam huren is nog mogelijk ( 4 meter met dakje ) a 25,- euro per kraam tel nr 06: 55555 765. Gaan we u zien zaterdag 2 juni?

Zie ook onze facebook pagina:

https://www.facebook.com/DeParkrakkers

WAAROM

De Parkrakkers zijn een aantal wijkbewoners uit Parkwijk te Haarlem-Oost. We willen met 6 personen het u zo aangenaam mogelijk maken. Wij zijn uw buren.

Wijkinitiatieven zijn belangrijk voor Haarlem-Oost, ze verbinden inwoners, ondernemers, bezoekers en toeristen met elkaar en zijn economisch van belang.

VOOR WIE

Iedereen is welkom

HELP MEE

We willen een muziek carrousel op de markt hebben. Bespeel jij een instrument of kun je zingen? dan zijn we opzoek naar u. U zal max 45 min op 1 plek op de markt mogen staan en dan moet u wisselen met een andere "straatmuzikant" zodat er verschillende muziek over de gehele markt aanwezig zal zijn. Gewoon ons even mailen: info@deparkrakkers.nl

Je kunt hier vrijblijvend contact opnemen met de initiatiefnemer en samen kijken welke hulp nodig is.

LOCATIE

Prinses Beatrixplein - Prinses Beatrixdreef
Deel dit initiatief

WIE ZIJN WIJ

Initiatiefnemer
Rob Jordaan

AGENDA

Nog geen evenementen gepland.


CATEGORIE

ONTMOETEN ACTIVITEITEN
GROEN DUURZAAM
KUNST CULTUUR
VEILIG SCHOON

BLIJF OP DE HOOGTE

Ontvang automatisch een e-mail als er nieuws is over dit initiatief. Je kunt je op elk moment weer afmelden.

REACTIES
Nog geen reacties


REAGEER