Ramadan Corona journaal

WAT

Gedurende de maand ramadan een live interview vanuit de Pletterij met een gast over belangrijke thema die invloed heeft gehad door Corona. Vrijdag 1 mei om 20: uur gaan het hebben over islamitisch begraven in de tijd van Corona. Kijkers kunnen via de Facebookpagina van Stichting Observatoire en de website van de Pletterij vragen stellen aan gast die bij de Pletterij zit. Verder is er elke vrijdag een column over het thema dat die dag wordt behandelt.

Vrijdag 8 mei gaat het over invloed van Corona op de maand Ramadan en 15 mei zijn we nog bezig om een thema aan te kaarten.

Elke uitzending willen we een iftar organiseren voor de vrijwilligers en de gasten die mee helpen om de avond te doen slagen.

De iftar zal voorbereid worden door de vrijwilligers van stichting Observatoire, stichting de Brug en die van de Pletterij.

WAAROM

We willen graag mensen blijven informeren wat de Corona heeft gedaan met dingen waarvan we nooit gedacht hebben dat mensen moeite en problemen zullen ondervinden.

VOOR WIE

Dit is voor iedereen bedoelt maar voornamelijk mensen met een islamitische achtergrond maar ook mensen die interesse hebben in thema's die we gaan behandelen.

HELP MEE

Het event delen op facebook.
Vragen stellen aan de gasten

Je kunt hier vrijblijvend contact opnemen met de initiatiefnemer en samen kijken welke hulp nodig is.


LOCATIE

Lange Herenvest, Haarlem, Nederland
Deel dit initiatief

WIE ZIJN WIJ aa

Initiatiefnemer
Mohamed Bouzia
Organisatie
Stichting Observatoire
Non-profit organisatie
Contact

AGENDA

Nog geen evenementen gepland.


CATEGORIE

ONTMOETEN ACTIVITEITEN
GROEN DUURZAAM
KUNST CULTUUR
VEILIG SCHOON
WONEN BOUWEN
CORONA INITIATIEF

BLIJF OP DE HOOGTE

Ontvang automatisch een e-mail als er nieuws is over dit initiatief. Je kunt je op elk moment weer afmelden.
REACTIES
Nog geen reacties


REAGEER