Muziekevenement "CONNECT" in Haarlem

WAT

Wij van Close-Up Classics zijn in september 2022 van start gegaan met een serie (muzikale) evenementen onder de naam CONNECT!
Goede muziek is van alle tijden en alle stijlen. Onze missie daarin is grenzen verleggen, hokjes omgooien en mensen verbinden via de muziek. Op drie verschillende plekken in Haarlem waar iedere Haarlemmer, nieuwe Haarlemmer en niet-Haarlemmer welkom is en waar werelden bij elkaar komen, gaan we jullie meenemen op een tocht langs verschillende muziekstijlen, om raakvlakken te ontdekken en verschillen te waarderen. Ons motto is: goede muziek kent geen grenzen! Onze volgende editie vindt plaats in Theater De Liefde op 22 november om 20 uur met daarin als centraal thema "Het Levenslied", in smartlappen, opera en folk. Nieuwsgierig geworden? Kom het ontdekken daar in Theater De Liefde!

WAAROM

Wij willen graag af van de muzikale “hokjes” en laten zien hoezeer muziek door alle stijlen heen verbonden is. Op deze manier willen we de muzikale diversiteit in Haarlem promoten, een verbindende factor zijn en laten zien dat goede muziek voor iedereen is. Ook willen we laten zien dat Haarlem cultureel en muzikaal van alle markten thuis is.

Ook willen wij het mogelijk maken voor financieel minderbedeelden om naar CONNECT! te komen. Daarom bieden we tandem-kaartjes aan: Iemand met een grote beurs koopt zo'n kaartje, waarin een extra kaartje zit dat via Stem in de Stad Haarlem wordt gegeven aan een geïnteresseerde met een kleinere beurs.

VOOR WIE

Dit initiatief is bedoeld voor iedereen die van muziek houdt en open staat voor verrassingen. De marketing doelgroep is mensen tussen de 25 en 40 jaar.

HELP MEE

Onze crowdfunding op voordekunst is inmiddels geslaagd. Voor de verduurzaming van ons project zijn we wel nog op zoek naar mensen die ons organisatieteam willen komen versterken in de toekomst. We zijn o.a. op zoek naar mensen met ervaring op de volgende gebieden:

- productie
- marketing & communicatie
- podiumtechniek
- vrijwillige hand-en spandiensten

Je kunt hier vrijblijvend contact opnemen met de initiatiefnemer en samen kijken welke hulp nodig is.

LOCATIE

Schalkwijk en Theater de Liefde Haarlem en het Patronaat
Deel dit initiatief

WIE ZIJN WIJ aa

Initiatiefnemer
Laura Oomens
Organisatie
Close-up Classics
Non-profit organisatie

AGENDA

Nog geen evenementen gepland.


CATEGORIE

ONTMOETEN ACTIVITEITEN
GROEN DUURZAAM
KUNST CULTUUR
VEILIG SCHOON
WONEN BOUWEN

DIT INITIATIEF WERKT SAMEN MET

  • Creatieve Muggen

BLIJF OP DE HOOGTE

Ontvang automatisch een e-mail als er nieuws is over dit initiatief. Je kunt je op elk moment weer afmelden.
REACTIES
Nog geen reacties


REAGEER