Muziekevenement "CONNECT" in Haarlem

WAT

Wij van Close-Up Classics gaan in september 2022 een avond van (muzikale) diversiteit, verwondering en verbinding voor Haarlem op de rails zetten. Goede muziek is van alle tijden en alle stijlen. Onze missie daarin is grenzen verleggen, hokjes omgooien en mensen verbinden via de muziek. Op een plek waar iedereen van verschillende herkomst al decennia lang uit gaat en waar werelden bij elkaar komen, in het Patronaat, gaan we jullie meenemen op een muzikale reis door alle stijlen en werelden heen.

WAAROM

Wij willen graag af van de muzikale “hokjes” en laten zien hoezeer muziek door alle stijlen heen verbonden is. Op deze manier willen we de muzikale diversiteit in Haarlem promoten, een verbindende factor zijn en laten zien dat goede muziek voor iedereen is. Ook willen we laten zien dat Haarlem cultureel en muzikaal van alle markten thuis is.

VOOR WIE

Dit initiatief is bedoeld voor iedereen die van muziek houdt en open staat voor verrassingen. De marketing doelgroep is mensen tussen de 25 en 40 jaar.

HELP MEE

Wij hebben nog een flinke financiële steun in de rug nodig om onze begroting te kunnen dekken. Daarnaast is hulp in natura (denk aan equipement, gesponsorde buitenreclame ed) ook welkom. Alle beetjes helpen!

Je kunt hier vrijblijvend contact opnemen met de initiatiefnemer en samen kijken welke hulp nodig is.

LOCATIE

Patronaat Haarlem
Deel dit initiatief

WIE ZIJN WIJ aa

Initiatiefnemer
Laura Oomens
Organisatie
Close-up Classics
Non-profit organisatie
Contact

AGENDA

Nog geen evenementen gepland.


CATEGORIE

ONTMOETEN ACTIVITEITEN
GROEN DUURZAAM
KUNST CULTUUR
VEILIG SCHOON
WONEN BOUWEN
CORONA INITIATIEF

DIT INITIATIEF WERKT SAMEN MET

  • Creatieve Muggen

BLIJF OP DE HOOGTE

Ontvang automatisch een e-mail als er nieuws is over dit initiatief. Je kunt je op elk moment weer afmelden.
REACTIES
Nog geen reacties


REAGEER