Kunst Café

WAT

Elke vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur is Jansstraat33 geopend voor ontmoetingen tussen mensen, rondom kunst. Heb je een idee en wil je anderen ontmoeten en over dit idee spreken? Kom koffie drinken! Wil je kunst kijken die op dat moment geëxposeerd wordt in Jansstraat33? Kom koffie drinken en kijken. Weet je Haarlemse kunstenaars die willen exposeren? Wil je zelf eens exposeren? Wil je een kunstsessie volgen in Jansstraat33? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar Jansstraat33? Voel je welkom.

WAAROM

Een vrije ontmoetingsplek voor mensen in Haarlem geeft de ruimte ideeën uit te wisselen, nieuwe mensen te ontmoeten, op ideeën te komen, eens even in een andere omgeving te sparren of inspiratie op te doen.

VOOR WIE

Voor iedereen met of zonder idee, voor mensen die nieuwsgierig zijn, voor mensen die een praatje willen, kunst willen kijken, geïnspireerd willen worden.
Iedereen is welkom.

HELP MEE

Ken je iemand die tekent, schildert of fotografeert, maar nog niet durft te exposeren? Wijs hem/haar op mogelijkheden in Jansstraat33, dan gaan we in overleg. Een kleine expositie is ook mogelijk.

Je kunt hier vrijblijvend contact opnemen met de initiatiefnemer en samen kijken welke hulp nodig is.

LOCATIE

Jansstraat 33, Jansstraat, Haarlem, Nederland
Deel dit initiatief

WIE ZIJN WIJ aa

Initiatiefnemer
Edith Ploeg
Organisatie
Jansstraat33
Non-profit organisatie

AGENDA

Nog geen evenementen gepland.


CATEGORIE

ONTMOETEN ACTIVITEITEN
GROEN DUURZAAM
KUNST CULTUUR
VEILIG SCHOON
WONEN BOUWEN

BLIJF OP DE HOOGTE

Ontvang automatisch een e-mail als er nieuws is over dit initiatief. Je kunt je op elk moment weer afmelden.
REACTIES
Nog geen reacties


REAGEER